Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční vystoupení na divadelní schůzi

28. 12. 2013

Tradiční koledy tentokráte Lenka Kremláčková zinscenovala do podoby hraného příběhu. K vidění byl Děda Mráz, kterého ztvárnil Honzík Mráz. Také tři králové (František Sladeček jr., Jan Mráz a Filip Černý -  který byl ten černý co vystrkuje bradu). Babička co peče vánočku ( Nikola Rosendorfová ), která je pouze pro kočku ( Klárka Kubišová ). Strejda, který housle popadne ( Venda Němcová ) a táta co chvátá na pohotovost ( Michal Kubiš ).
Přítomné pobavil i kašpárek maličký ( Filip Černý ), ale i pastýři ( Nikola Rosendorfová, Simona Čápová, Klára Kubišová), kteří pásli ovce v podání našich nejmenších herců ( Bára Ficová, Lucie Zaklová, Kristýnka Žáková a další ...). Nakonec se zjevil i Anděl, který do Betléma kázal (Bára Drápalová).

Koledy zazpívali Kateřina Procházková, Karolína Krčmová, Jan Sobotka a Michal Koláček za klavírního doprovodu Jany Dobrovolné.

Společnou píseň Štědrej večer nastal zpívaly všechny děti i s některými diváky v sále.

Děkujeme dětem za krásné vystoupení a perfektní výkony na jevišti. Poděkování patří i Erice Mrázové za podporu v zákulisí a Pavlu Brázdovi za ozvučení.

Fotogalerie ZDE.

 

 

Náhledy fotografií ze složky 5. výroční schůze divadla

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář