Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 5. 2008

Naše Divadlo Na mýtině,jak jistě ti kterých se tato výzva týká,má pronajaté prostory v areálu zámku v Oslavanech. Ty využívá jako sklad rekvizit a kostýmů.Jelikož jsme byli vždy velice důvěřiví a rádi jsme tyto kostýmy půjčovali,nyní je tomu asi konec.Naše neblahé zkušenosti s navracením těchto věcí nás  brzy donutí  tohle  půjčování  ukončit.

 

Proto vyzýváme všechny kdo mají doma půjčené kostýmy z divadla ať je laskavě vrátí.U Vás doma jsou zbytečné a nám se určitě budou hodit více,protože kdo by například doma chodil v šatech pro královnu,nebo v hábitu jeptišky(těch se ztratilo 20ks!!!což je na pováženou)které my používáme na Oslavanských historických slavnostech.Vyrobit tyto kostýmy nebo jejich pořízení nestálo pár korun.A tak mnozí nevědomky ale přece vlastní něco co jim nepatří.

 

Proto Vás ještě jednou prosíme proberte si své šatníky a jestli tam náhodou,ale opravdu náhodou naleznete něco z naší kostymérny,přineste nám to zpět na zámek.Když Vám nedělalo problém si dojít kostým půjčit,tak snad i navrácení  vám nic neudělá.Stát se to může každému z nás,že na něco zapomene a to je důvod proč tuto výzvu zveřejňujeme.

 

Předem všem děkujeme za navrácení výše uvedených věcí a nemusíte se bát že vám za to utrhneme hlavy.Pokud se dá vše do pořádku,nevidíme problém v tom,že si zase něco do budoucna zapůjčíte.Ale to už bude zaveden jiný systém výpůjčky.

 

                       Vaše Divadlo Na mýtině.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Vracejte kostýmy

Miroslav sysel Pátek,25. 5. 2008 19:19

Je to mega hlavně aby to mělo účínek

Kostýmy

dana,19. 5. 2008 15:32

Jo ,Vláďo, super!!!